Skip to content

Om Oss

Gå på en visning, nu direkt!

Vi är stolta över att erbjuda en unik festlokal som är skräddarsydd för att göra varje tillfälle till något alldeles extra. Med en kapacitet som sträcker sig från mindre sällskap till upp till omkring 100 personer, är vår lokal perfekt för alla slags evenemang – oavsett om det är en födelsedagsfest, ett företagsmöte eller en jubileumsfest.

Välkommen till The Cave Stockholm

The Cave Stockholm har en unik historia. Ursprungligen byggd som ett showroom för smarta hem, har lokalens karaktär och charm fångat mångas uppmärksamhet. Efter många förfrågningar om att boka lokalen för privata tillställningar, tog vår grundare, Micke Fröbom, tag i saken och skapade den pulserande festlokal som den är idag. Varje detalj i vår lokal bär Micke’s personliga prägel, från de smakfulla inredningsvalen till den genomtänkta planlösningen som skapar en personlig och välkomnande atmosfär.

Men det är inte bara lokalen som gör The Cave Stockholm speciell – det är vår passion för att skapa minnesvärda upplevelser och vår önskan att göra varje tillställning så perfekt som möjligt. Micke delar gärna med sig av sin passion för matlagning och bjuder mer än gärna på sin populära pizza under era nästa tillställning.

Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt sällskap till The Cave Stockholm, där varje tillfälle blir en upplevelse att minnas!